e-mail facebook

Acaciastraat 2 - 4814HH Breda

home over ons verhuur rekwisieten portfolio contact

Facilitaire Theater Werkplaats Breda


telefooncel

De FTWB bestaat uit creatieve vrijwilligers die met veel plezier theaterkleding, kostuums, decors, rekwisieten en andere benodigdheden maken voor "cultureel Breda".

We beschikken over een grote decorwerkplaats, een kledingatelier, een kledingruimte en rekwisietenzolder. In de decorwerkplaats en het kledingatelier worden op aanvraag nieuwe creaties gemaakt.

In de kledingruimte hangen prachtige kostuums en op de rekwisietenzolder staan attributen die van eerdere producties bewaard zijn gebleven. Kleding en rekwisieten uit onze voorraad zijn te huur en te koop.

Wij zijn elke dinsdagochtend aanwezig en voor spoedopdrachten worden meerdere dagdelen ingepland om het werk op tijd af te hebben.

Kledingatelier

kleding

Het kledingatelier wordt gerund door creatieve dames die jarenlange ervaring hebben in het maken van de kostuums. Het werken in het atelier is ontstaan vanuit een hobby en het maatwerk levert prachtige creaties op. De dames hebben onder andere kleding voor Harmonie Vondel, Bredase Opera en blaaskapel 't Zooike gemaakt.

Decorwerkplaats

De medewerkers van de decorwerkplaats beschouwen hun werk als een grote hobby en vinden het gezellig om samen bezig te zijn om een mooi product te maken.

In de groep zitten vaklieden afkomstig uit metaal en industrie en hobbyisten met inzicht en ervaring. Kortom, er is genoeg kennis aanwezig om de meest uiteenlopende opdrachten te kunnen realiseren.